Κεκάκια με φυστικοβούτυρο και πορτοκάλι στη φριτέζα αέρος
Υλικά
- 1 κ.σ. βούτυρο που έχει μείνει έξω και μαλακώσει
- 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 1 αυγό
- 3 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού
- 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 6 κ.σ. φαρινάπ (έβαλα με άρωμα βανίλια)
Οδηγίες μαγειρέματος
- Βήμα 1
Ενώνω βούτυρο και φυστικοβούτυρο με πιρούνι. Προσθέτω αυγό, χτυπάω, μετά την άχνη και τέλος το χυμό εναλλάξ με το αλεύρι. Στο τέλος χτυπάω Με μίξερ χειρός για λίγο να αφρατέψει.
- Βήμα 2
Βάζω μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα σε κάθε φορμάκι. Ψήνω στην φριτέζα αέρος (την προθερμαινω όσο ετοιμάζω το μείγμα) στους 180 για 12 περίπου λεπτά.
- Βήμα 3
Αφήνω να κρυώσουν λίγο, ξεφορμάρω και απολαμβάνω. Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου